Kommun Osby

Orter i Osby kommun
Killeberg  Osby kommun  Skåne län
Lönsboda  Osby kommun  Skåne län
Osby  Osby kommun  Skåne län
Visseltofta  Osby kommun  Skåne län
Pressmeddelanden som anknyter
till Osby kommun.


Arbetsmiljöpris till Tvärleden
7 december 2010 11:45
NCC som bygger Tvärleden mellan Markaryd och Osby får Trafikverkets arbetsmiljöpris 2010. Syftet med priset är att premiera arbetmiljöengagemang och minska antalet tillbud och olyckor på arbetsplatserna. Priset delas ut onsdagen den 8 december kl 13 i Hembygdsgården i Visseltofta. Priset består av, förutom äran, ett diplom och en prissumma på 25.000 kronor att användas för personalbefrämjande åtgärder inom entreprenaden. Totalt delar Trafikverket ut fem arbetsmiljöpris över hela landet. Media är välkomna till prisutdelningen! Läs mer Tvärleden Markaryd–Osby För mer information kontakta: Bengt Ehnberg, Trafikverkets projektingenjör, 0730–46 12 65 Trafikverket presstjänst: 0771–31 15 00 Trafikverket ansvarar för långsiktig planering av transportsystemet för vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. Trafikverket ansvarar även för byggande samt drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Trafikverket tog den 1 april 2010 över de verksamheter som tidigare fanns inom Banverket och Vägverket. Samtidigt avvecklades Banverket, Vägverket och SIKA.

12127D


Välkommen!

Se valda ledamöter
i kommunförvaltningen.
Samtliga Osbybor hälsas välkomna!


Myndigheter i Osby

OSBY KOMMUN
Västra Storgatan 35
283 31 OSBY
Telefon: 0479-18000
www.osby.se

OSBY KOMMUN
Västra Storgatan 35
283 31 OSBY
Telefon: 0479-18000
www.osby.se

Osby

 Kommun.se

INVÅNARE

FÖRETAG

TURISM

KOMMUN

MEDIA

INVÅNARE

INVÅNARE


Osby

Ljuvt hälsad, samhällets.
välfärdstjänster till dig.

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Bostad & Hyresrätt

Vård & Hälsa

Skola & Förskola

Omsorg & Stöd

Arbete & Praktik

Resor & Trafik

Fritid & Natur

Äldre & Seniorer

Energi & IT

Miljö & Djur

Trygghet & Beredskap

Sveriges statskalender
Årg.203 (2015)

Beställn.: t. 08-6620080
Jure Bokhandel

order@jure.se
www.govreg.com

Omslagsbild Sveriges statskalender 2014.

Kristi Osbys Bibel:
Ordspråksboken 15:26 Den ondskefulles planer är avskyvärda för Jehova,+ men ljuvliga ord är rena.

Kommunförvaltningen
Se nedre högra hörn

Osby kommun
283 80 OSBY
0479 - 180 00
www.osby.se
Butik Nyheter

Näringar

Café
Bar
Gym
Pizza

Frisor
Bageri
Apotek
Näring

Massage
Blombutik
Restaurang
Systembolag

Utgivningsbevis kommun.se

Myndigheten för radio och tv

Information

 Karta Osby kommun


Visa större karta

Myndigheter, Främmande makter, Europeiska unionen, Regeringen, Justitiedepartementet, Utrikesdepartementet, Försvarsdepartementet, Socialdepartementet, Finansdepartementet, Utbildningsdepartementet, Miljö och energidepartementet, Näringsdepartementet

Orter i och runt Osby kommun:

OSBY
Hitta dina grannar. Gator och områden, närområden till Osby kommun:

Åkervägen Ängsgatan Ö Järnvsg Östra Genastorp Östra Järnvägsgatan Östra Kulhult Angshult Bökeberga Backslingan Bergsvägen Björkebergavägen Blåklintsvägen Boarp Box Brunkelstorp Brunnströms Väg Ebbarpsvägen Eriksgatan Esplanadgatan Göran Håkans Väg Götgatan Genvägen Gullarp Hörlinge Hantverksgatan Hemdalsvägen Hjortronvägen Holmö Industrigatan Klintgatan Klockaregatan Knutsvägen Kråkeskogsvägen Kvarngatan Lyckevägen Marklunda Marklundavägen Norra Gullarp Norra Infartsgatan Nygårdsgatan Orkestervägen Osby Parkgatan Postgatan Södra Kalhult Södra Portgatan Sibbarp Skogsgatan Skolgatan Skyttegatan Slähult Smultronvägen Snapphanevägen Solhemsgatan Solrosvägen Sparvgatan Storgatan Svanshals Syréngatan Tranbärsvägen Västra Genastorp Västra Järnvägsgatan Västra Storgatan

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Sitemap   www.kommun.se   kommunnamn

Soluppgång idag 3:26                             20:51 Solnedgång idag

Förekomsten av denna webbsite innebär inte att
kommunförvaltningen samarbetar i webbplatsen

Vänligen meddela fel till redaktionen@kommun.se
Om kommun.se En del av Sverige.

Kristina Persdotter är glad vinnare.

Blogg

Skribent: Tony Lind

Lampor i Osby av olika typer och storlekar, allt ifrån badrum i bostad eller bostadsrätt i Osby till ljus för cykel, finner du vid en cykelverkstad eller lampbutik i Osby. Belysning till din bil eller om du vill byta däck, kan du göra på en bensinstation. Om bilen är på verkstaden, så kan du hyra en cykel eller åka buss med kollektivtrafiken. I vissa arbeten så som artist i Osby eller byggkonsult kan transport vara av större betydelse, än om du arbetar som arkitekt, sköterska, innehar ett it jobb eller är egenföretagare med thaimassage. På vissa apotek finner du mediciner dygnet runt, något som är bra att veta om du har vårdnadsbidrag. Barnmorskemottagning är något som varje kommun, region eller län har. Det finns 290 kommuner i Sverige, var av Osby är en kommun. På båtvarv kan du låta bygga en båt av trä med hjälp av en skylift. Om din dator strular eller går sönder, kan du lämna in den på datorservice i Osby, vilka kan hjälpa dig att laga datorn till återhämtning att trasig datainformation. Det gäller att se till varje företags specialitet i Osby kommun, då alla inte har kunskap att rädda data. I en bok kan du läsa allt ifrån om kläder och blommor till brunn och bergvärme.

Apotek i Osby kommun. Apotek som erbjuder receptbelagda och receptfria läkemedel i Osby kommun.


Barnmorskemottagning och mödravardscentral i Osby kommun. Barnmorskor som ger dig bra mödravård på barnmoskemottagningen och MVC i Osby kommun med omnejd.


Konferenser i Osby kommun. Konferensanläggningar i Osby med omnejd. Klarar både större och mindre grupper i sköna naturområden i Osby kommun.


Bokföring i Osby kommun. Revisor kan du finna på någon av våra revisionsbyråer i Osby kommun.


Advokat och jurist i Osby kommun. Familjerätt, affärsjuridik och försvarsadvokat kan du finna genom listan du finner här.


Låna pengar i Osby kommun. Låna billigt till låg eller ingen ränta.


Teckna billigast försäkring online i Osby kommun. Teckna billig försäkring online. Bil, båt, lägenhet.


Terapi i Osby kommun. Nyhet där psykologer medverkar i samtalsterapi och parterapi.


Kommunförvaltningen i Osby har ofta bra innehåll i webbplatsen för Osbyinvånare, men till stor delar styrs innehållet i Osby kommunanställdas av individuella beslut, som gör det klurigt för Osbymedborgare i Osby kommun att förstå konceptet och logiken i Osby kommuns kommunwebbplats. Det som även bör beröras i Osby kommun, är att Osbypersoner som vill flytta i kommunen eller till annan kommun än Osby kommun, bara har erfarenhet av sin tidigare kommuns webbplats, och kan vara något stressade att hinna sätta sig in i Osby kommunfövaltnings logik på webbplatsen. Därav bör Osby kommuns Osbyinformation få en allt mer standardiserad och genomtänkt presentation för Osbybesökare. Idag är det dax att öka medvetenheten bland kommuninvånare i Osby kommun, med enhetlig presentation och beskrivning av nationella och kommunala angelägenheter i Osby kommun. Målet med denna blogg är att ge Osbybor ett högre medvetande och uppmuntra till medborgarmöten med intressanta samtal bland Osby kommuns invånare. Vi tar gärna emot åsikts och informativa inlägg gällande Osby kommunförvaltning och Osby kommunområde.

Intervju med Centerpartiet i Almedalen Intervju med Vänsterpartiet i Almedalen Intervju med Moderaterna i Almedalen Intervju med Socialdemokraterna i Almedalen Intervju med Feministiskt Initiativ i Almedalen

Svenska

Engelska

Spanska

Franska

Tyska

Norska

Danska

Finska

Krotiska

Kontrakt
mallar

Dokument
mallar

Bostadskö

Hitta din
hyresgäst

Skåne län
Bjuv
Bromölla
Burlöv
Båstad
Eslöv
Helsingborg
Hässleholm
Höganäs
Hörby
Höör
Klippan
Kristianstad
Kävlinge
Landskrona
Lomma
Lund
Malmö
Osby
Perstorp
Simrishamn
Sjöbo
Skurup
Staffanstorp
Svalöv
Svedala
Tomelilla
Trelleborg
Vellinge
Ystad
Åstorp
Ängelholm
Örkelljunga
Östra Göinge

Välkommen till i
Osby


K  o  m  m  u  n  e  r  :
   A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Å  Ä  Ö