Kommun Askersund

Orter i Askersund kommun
Åmmeberg  Askersunds kommun  Örebro län
Åsbro  Askersunds kommun  Örebro län
Askersund  Askersunds kommun  Örebro län
Aspabruk  Askersunds kommun  Örebro län
Hammar  Askersunds kommun  Örebro län
Mariedamm  Askersunds kommun  Örebro län
Närkesberg  Askersunds kommun  Örebro län
Rönneshytta  Askersunds kommun  Örebro län
Skyllberg  Askersunds kommun  Örebro län
Zinkgruvan  Askersunds kommun  Örebro län
Pressmeddelanden som anknyter
till Askersund kommun.


Byggstart 12 st. Vestas V 100 maskiner i Västervik och Askersund
8 december 2010 08:00
Arise Windpower AB (Arise) har beslutat starta byggnation av två vindkraftparker Blekhem, Västerviks kommun och Södra Kärra, Askersunds kommun. Parkerna består av 12 st. Vestas V 100 maskiner med en sammanlagd effekt om ca 22 MW. Driftstart beräknas ske under våren 2011. Vindkraftparkerna är Arise sjunde respektive åttonde i södra Sverige och bolaget har därmed 58 st. vindkraftverk i drift eller under byggnation, med en total effekt om 125 MW. Utbyggnadsmålet för år 2010 är därmed uppnått. Projektet uppfyller väl bolagets avkastningskrav om minimum 10 procent på totalt investerat kapital. Den bedömda specifika investeringskostnaden är ca 5,5SEK/års kWh. Halmstad den 8 december 2010 ARISE WINDPOWER AB (publ) Informationen är sådan som Arise Windpower AB ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden (SFS2007:528) och eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande den 8 december 2010 kl. 08.00 . För ytterligare information, vänligen kontakta Peter Nygren, VD Arise Windpower AB, +46 706 300 680 Om Arise Windpower Arise Windpower är ett av Sveriges ledande företag inom landbaserad vindkraft. Arise Windpowers affärsidé är att sälja el producerad med egna landbaserade vindkraftverk uppförda i södra Sverige. Bolaget har som mål att till år 2014 driftsätta cirka 300 vindkraftverk med en årlig produktion om cirka 2 TWh miljövänlig el. Arise Windpower är noterat på NASDAQ OMX Stockholm. www.arisewindpower.se Arise Windpower AB (publ), Box 808, 301 18 Halmstad, tel. +46 35 20 20 900, org.nr. 556274–6726 E–mail: info@arisewindpower.se, www.arisewindpower.se

12127D


Välkommen!

Se valda ledamöter
i kommunförvaltningen.
Samtliga Askersundbor hälsas välkomna!


En av kommunerna i Örebro län som innehar ett slott att beskåda. Stjärnsunds Slott. Stadens nuvarande arkitektur tillkom efter en brand 1776.

Myndigheter i Askersund

ASKERSUNDS KOMMUN
Stöökagatan 8
696 30 ASKERSUND
Telefon: 0583-81000
www.askersund.se

Lantmäteriet
Norra Hunna
696 91 ASKERSUND
Telefon: 0583-61042
www.lantmateriverket.se

Askersund

 Kommun.se

INVÅNARE

FÖRETAG

TURISM

KOMMUN

MEDIA

INVÅNARE

INVÅNARE


Askersund

Ljuvt hälsad, samhällets.
välfärdstjänster till dig.

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Bostad & Hyresrätt

Vård & Hälsa

Skola & Förskola

Omsorg & Stöd

Arbete & Praktik

Resor & Trafik

Fritid & Natur

Äldre & Seniorer

Energi & IT

Miljö & Djur

Trygghet & Beredskap

Sveriges statskalender
Årg.203 (2015)

Beställn.: t. 08-6620080
Jure Bokhandel

order@jure.se
www.govreg.com

Omslagsbild Sveriges statskalender 2014.

Kristi Askersunds Bibel:
Ordspråksboken 12:6 De ondskefullas ord ligger på lur* efter blod,+ men de rättrådigas mun befriar dem.+

Kommunförvaltningen
Se nedre högra hörn

Askersund kommun
Box 7 696 21 ASKERSUND
0583 - 810 00
www.askersund.se
Butik Nyheter

Näringar

Café
Bar
Gym
Pizza

Frisor
Bageri
Apotek
Näring

Massage
Blombutik
Restaurang
Systembolag

Utgivningsbevis kommun.se

Myndigheten för radio och tv

Information

 Karta Askersund kommun


Visa större karta

Myndigheter, Främmande makter, Europeiska unionen, Regeringen, Justitiedepartementet, Utrikesdepartementet, Försvarsdepartementet, Socialdepartementet, Finansdepartementet, Utbildningsdepartementet, Miljö och energidepartementet, Näringsdepartementet

Orter i och runt Askersund kommun:

ASKERSUND HAMMAR ÅMMEBERG
Hitta dina grannar. Gator och områden, närområden till Askersund kommun:

Åkerbärsvägen Åvik Österby Gård Askersundsby Aspgatan Bastedalen Berglundavägen Borgmästargården Borgmästargatan Box Brona Byvägen Drivhusvägen Drottning Kristinas Väg Duvgatan Fågelvägen Finntorps Gård Folke Dahlbergs Väg Frejgatan Fridhemsvägen Gårdsjögatan Gårdsvägen Gärdshyttan Högsvalen Gamla Vägen Håkantorp Hästhagevägen Hagavägen Hallonvägen Hargemarksvägen Klövervägen Klippvägen Krafskärrsvägen Kyrkvägen Lärkgatan Lövsångargatan Lilla Bergsgatan Lilla Rosendal Lunna Lindåsa Lunna Mellangården Lunnafallsvägen Lunnagårdsvägen Montörvägen Norströmsgatan Nyponvägen Odonvägen Palmvägen Pilvägen Röllingen Norra Fallet Rönnvägen Ringvägen Sännavägen Sjötullsgatan Skalltorpsvägen Skogsvägen Skyrstavägen Spelmansvägen Sportvägen Statarvägen Stora Bergsgatan Storgatan Sundsbrogatan Timotejvägen Tomteviksvägen Torebergsvägen Torsten Karlssons Väg Tranbärsvägen Ugglegatan Ullagrundsvägen Väderkvarnsgatan Västerby Blommedal Vagersta Tunbacka Vallmovägen Villagatan Vintervägen

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Sitemap   www.kommun.se   kommunnamn

Soluppgång idag 3:13                             20:44 Solnedgång idag

Förekomsten av denna webbsite innebär inte att
kommunförvaltningen samarbetar i webbplatsen

Vänligen meddela fel till redaktionen@kommun.se
Om kommun.se En del av Sverige.

Kristina Persdotter är glad vinnare.

Blogg

Skribent: Tony Lind

Lampor i Askersund av olika typer och storlekar, allt ifrån badrum i bostad eller bostadsrätt i Askersund till ljus för cykel, finner du vid en cykelverkstad eller lampbutik i Askersund. Belysning till din bil eller om du vill byta däck, kan du göra på en bensinstation. Om bilen är på verkstaden, så kan du hyra en cykel eller åka buss med kollektivtrafiken. I vissa arbeten så som artist i Askersund eller byggkonsult kan transport vara av större betydelse, än om du arbetar som arkitekt, sköterska, innehar ett it jobb eller är egenföretagare med thaimassage. På vissa apotek finner du mediciner dygnet runt, något som är bra att veta om du har vårdnadsbidrag. Barnmorskemottagning är något som varje kommun, region eller län har. Det finns 290 kommuner i Sverige, var av Askersund är en kommun. På båtvarv kan du låta bygga en båt av trä med hjälp av en skylift. Om din dator strular eller går sönder, kan du lämna in den på datorservice i Askersund, vilka kan hjälpa dig att laga datorn till återhämtning att trasig datainformation. Det gäller att se till varje företags specialitet i Askersund kommun, då alla inte har kunskap att rädda data. I en bok kan du läsa allt ifrån om kläder och blommor till brunn och bergvärme.

Apotek i Askersund kommun. Apotek som erbjuder receptbelagda och receptfria läkemedel i Askersund kommun.


Barnmorskemottagning och mödravardscentral i Askersund kommun. Barnmorskor som ger dig bra mödravård på barnmoskemottagningen och MVC i Askersund kommun med omnejd.


Konferenser i Askersund kommun. Konferensanläggningar i Askersund med omnejd. Klarar både större och mindre grupper i sköna naturområden i Askersund kommun.


Bokföring i Askersund kommun. Revisor kan du finna på någon av våra revisionsbyråer i Askersund kommun.


Advokat och jurist i Askersund kommun. Familjerätt, affärsjuridik och försvarsadvokat kan du finna genom listan du finner här.


Låna pengar i Askersund kommun. Låna billigt till låg eller ingen ränta.


Teckna billigast försäkring online i Askersund kommun. Teckna billig försäkring online. Bil, båt, lägenhet.


Terapi i Askersund kommun. Nyhet där psykologer medverkar i samtalsterapi och parterapi.


Kommunförvaltningen i Askersund har ofta bra innehåll i webbplatsen för Askersundsinvånare, men till stor delar styrs innehållet i Askersund kommunanställdas av individuella beslut, som gör det klurigt för Askersundsmedborgare i Askersund kommun att förstå konceptet och logiken i Askersund kommuns kommunwebbplats. Det som även bör beröras i Askersund kommun, är att Askersundspersoner som vill flytta i kommunen eller till annan kommun än Askersund kommun, bara har erfarenhet av sin tidigare kommuns webbplats, och kan vara något stressade att hinna sätta sig in i Askersund kommunfövaltnings logik på webbplatsen. Därav bör Askersunds kommuns Askersundsinformation få en allt mer standardiserad och genomtänkt presentation för Askersundbesökare. Idag är det dax att öka medvetenheten bland kommuninvånare i Askersund kommun, med enhetlig presentation och beskrivning av nationella och kommunala angelägenheter i Askersund kommun. Målet med denna blogg är att ge Askersundsbor ett högre medvetande och uppmuntra till medborgarmöten med intressanta samtal bland Askersund kommuns invånare. Vi tar gärna emot åsikts och informativa inlägg gällande Askersund kommunförvaltning och Askersund kommunområde.

Intervju med Centerpartiet i Almedalen Intervju med Vänsterpartiet i Almedalen Intervju med Moderaterna i Almedalen Intervju med Socialdemokraterna i Almedalen Intervju med Feministiskt Initiativ i Almedalen

Svenska

Engelska

Spanska

Franska

Tyska

Norska

Danska

Finska

Krotiska

Kontrakt
mallar

Dokument
mallar

Bostadskö

Hitta din
hyresgäst

Örebro län
Askersund
Degerfors
Hallsberg
Hällefors
Karlskoga
Kumla
Laxå
Lekeberg
Lindesberg
Ljusnarsberg
Nora
Örebro

Välkommen till i
Askersund


K  o  m  m  u  n  e  r  :
   A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Å  Ä  Ö