Kommun Älvkarleby

Orter i Älvkarleby kommun
Älvkarleby  Älvkarleby kommun  Uppsala län
Skutskär  Älvkarleby kommun  Uppsala län
Pressmeddelanden som anknyter
till Älvkarleby kommun.
12127D


Välkommen!

Se valda ledamöter
i kommunförvaltningen.
Samtliga Älvkarlebybor hälsas välkomna!


Myndigheter i Älvkarleby

ÄLVKARLEBY KOMMUN
Centralgatan 3
814 30 SKUTSKÄR
Telefon: 026-83000
www.alvkarleby.se

ÄLVKARLEBY KOMMUN
Centralgatan 3
814 30 SKUTSKÄR
Telefon: 026-83000
www.alvkarleby.se

Älvkarleby

 Kommun.se

INVÅNARE

FÖRETAG

TURISM

KOMMUN

MEDIA

INVÅNARE

INVÅNARE


Älvkarleby

Ljuvt hälsad, samhällets.
välfärdstjänster till dig.

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Bostad & Hyresrätt

Vård & Hälsa

Skola & Förskola

Omsorg & Stöd

Arbete & Praktik

Resor & Trafik

Fritid & Natur

Äldre & Seniorer

Energi & IT

Miljö & Djur

Trygghet & Beredskap

Sveriges statskalender
Årg.203 (2015)

Beställn.: t. 08-6620080
Jure Bokhandel

order@jure.se
www.govreg.com

Omslagsbild Sveriges statskalender 2014.

Kristi Älvkarlebys Bibel:
Ordspråksboken 11:16 En behagfull kvinna vinner ära;*+ tyranner vinner rikedom.

Kommunförvaltningen
Se nedre högra hörn

Älvkarleby kommun
Box 4 814 21 SKUTSKÄR
026 - 830 00
www.alvkarleby.se
Butik Nyheter

Näringar

Café
Bar
Gym
Pizza

Frisor
Bageri
Apotek
Näring

Massage
Blombutik
Restaurang
Systembolag

Utgivningsbevis kommun.se

Myndigheten för radio och tv

Information

 Karta Älvkarleby kommun


Visa större karta

Myndigheter, Främmande makter, Europeiska unionen, Regeringen, Justitiedepartementet, Utrikesdepartementet, Försvarsdepartementet, Socialdepartementet, Finansdepartementet, Utbildningsdepartementet, Miljö och energidepartementet, Näringsdepartementet

Orter i och runt Älvkarleby kommun:

SKUTSKÄR ÄLVKARLEBY
Hitta dina grannar. Gator och områden, närområden till Älvkarleby kommun:

Ågatan Älvkarleövägen Östanåvägen Östra Vägen Askgatan Aspgatan Bågevägen Båtsmansvägen Barrstigen Bergsgatan Bergslagsvägen Bergsvägen Box Brinkvägen Bror Hjorts Väg Bruksgatan Brunnsvägen Bryggarvägen Centralgatan Dalvägen Ekgatan Fårskärsvägen Färjevägen Fiskarvägen Flerängsvägen Fyrtornet Fyrvaktarstigen Gårdskärsvägen Gävlevägen Hårstagatan Höstvägen Haggatan Hammarvägen Harrvägen Järpovägen Källarvägen Klövergatan Klappvägen Klockarvägen Kronsätersvägen Kullenvägen Kvarnvägen Långgatan Långsandsvägen Lönnvägen Lanforsvägen Lillängsgatan Lindgatan Lindsängsvägen Lingonstigen Manskörsvägen Marmaby Medoragatan Nabbenvägen Nedergårdsvägen Norra Vägen Nybogatan Nygatan Orrstigen Parkvägen Råggatan Rörbackavägen Rengatan Ringvägen Rotskärsvägen Runstensvägen Sätra Sandvägen Slåttervägen Solvändan Sportvägen Stenvretsvägen Stybbvägen Tallbacken Trålvägen Turkivägen Vårvägen Västanåvägen Västervägen Västlandsvägen Vetegatan Vretgatan

INVÅNARE

Kultur & Bibliotek

Sitemap   www.kommun.se   kommunnamn

Soluppgång idag 2:47                             20:49 Solnedgång idag

Förekomsten av denna webbsite innebär inte att
kommunförvaltningen samarbetar i webbplatsen

Vänligen meddela fel till redaktionen@kommun.se
Om kommun.se En del av Sverige.

Kristina Persdotter är glad vinnare.

Blogg

Skribent: Tony Lind

Lampor i Älvkarleby av olika typer och storlekar, allt ifrån badrum i bostad eller bostadsrätt i Älvkarleby till ljus för cykel, finner du vid en cykelverkstad eller lampbutik i Älvkarleby. Belysning till din bil eller om du vill byta däck, kan du göra på en bensinstation. Om bilen är på verkstaden, så kan du hyra en cykel eller åka buss med kollektivtrafiken. I vissa arbeten så som artist i Älvkarleby eller byggkonsult kan transport vara av större betydelse, än om du arbetar som arkitekt, sköterska, innehar ett it jobb eller är egenföretagare med thaimassage. På vissa apotek finner du mediciner dygnet runt, något som är bra att veta om du har vårdnadsbidrag. Barnmorskemottagning är något som varje kommun, region eller län har. Det finns 290 kommuner i Sverige, var av Älvkarleby är en kommun. På båtvarv kan du låta bygga en båt av trä med hjälp av en skylift. Om din dator strular eller går sönder, kan du lämna in den på datorservice i Älvkarleby, vilka kan hjälpa dig att laga datorn till återhämtning att trasig datainformation. Det gäller att se till varje företags specialitet i Älvkarleby kommun, då alla inte har kunskap att rädda data. I en bok kan du läsa allt ifrån om kläder och blommor till brunn och bergvärme.

Apotek i Älvkarleby kommun. Apotek som erbjuder receptbelagda och receptfria läkemedel i Älvkarleby kommun.


Barnmorskemottagning och mödravardscentral i Älvkarleby kommun. Barnmorskor som ger dig bra mödravård på barnmoskemottagningen och MVC i Älvkarleby kommun med omnejd.


Konferenser i Älvkarleby kommun. Konferensanläggningar i Älvkarleby med omnejd. Klarar både större och mindre grupper i sköna naturområden i Älvkarleby kommun.


Bokföring i Älvkarleby kommun. Revisor kan du finna på någon av våra revisionsbyråer i Älvkarleby kommun.


Advokat och jurist i Älvkarleby kommun. Familjerätt, affärsjuridik och försvarsadvokat kan du finna genom listan du finner här.


Låna pengar i Älvkarleby kommun. Låna billigt till låg eller ingen ränta.


Teckna billigast försäkring online i Älvkarleby kommun. Teckna billig försäkring online. Bil, båt, lägenhet.


Terapi i Älvkarleby kommun. Nyhet där psykologer medverkar i samtalsterapi och parterapi.


Kommunförvaltningen i Älvkarleby har ofta bra innehåll i webbplatsen för Älvkarlebyinvånare, men till stor delar styrs innehållet i Älvkarleby kommunanställdas av individuella beslut, som gör det klurigt för Älvkarlebymedborgare i Älvkarleby kommun att förstå konceptet och logiken i Älvkarleby kommuns kommunwebbplats. Det som även bör beröras i Älvkarleby kommun, är att Älvkarlebypersoner som vill flytta i kommunen eller till annan kommun än Älvkarleby kommun, bara har erfarenhet av sin tidigare kommuns webbplats, och kan vara något stressade att hinna sätta sig in i Älvkarleby kommunfövaltnings logik på webbplatsen. Därav bör Älvkarleby kommuns Älvkarlebyinformation få en allt mer standardiserad och genomtänkt presentation för Älvkarlebybesökare. Idag är det dax att öka medvetenheten bland kommuninvånare i Älvkarleby kommun, med enhetlig presentation och beskrivning av nationella och kommunala angelägenheter i Älvkarleby kommun. Målet med denna blogg är att ge Älvkarlebybor ett högre medvetande och uppmuntra till medborgarmöten med intressanta samtal bland Älvkarleby kommuns invånare. Vi tar gärna emot åsikts och informativa inlägg gällande Älvkarleby kommunförvaltning och Älvkarleby kommunområde.

Intervju med Centerpartiet i Almedalen Intervju med Vänsterpartiet i Almedalen Intervju med Moderaterna i Almedalen Intervju med Socialdemokraterna i Almedalen Intervju med Feministiskt Initiativ i Almedalen

Svenska

Engelska

Spanska

Franska

Tyska

Norska

Danska

Finska

Krotiska

Kontrakt
mallar

Dokument
mallar

Bostadskö

Hitta din
hyresgäst

Uppland län
Enköping
Håbo
Knivsta
Tierp
Uppsala
Älvkarleby
Östhammar

Välkommen till i
Älvkarleby


K  o  m  m  u  n  e  r  :
   A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Å  Ä  Ö